Welkom

Van harte welkom

Welkom op de website van Tandheelkundig Centrum Parijsch. Op deze website vindt u actuele informatie over onze praktijk.

Wij bieden tandheelkundige zorg aan kinderen, volwassenen en ouderen. U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, implantologie, kindertandheelkunde, orthodontie, gerodontologie, cosmetische chirurgie en tevens voeren wij botox en filterbehandelingen uit voor migraine, tandenknarsen en huidverjonging.

U kunt u zelf aanmelden in onze praktijk. U kunt ook op verwijzing bij ons terecht.

Identificatieplicht in de zorg

Moet ik mij identificeren om medische zorg te ontvangen?

Als u medische zorg nodig heeft, moet u een geldig indentiteitsbewijs laten zien aan de zorgverlener. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis of bij uw tandarts. De legitimatieplicht in de zorg geldt voor iedereen, dus ook voor minderjarigen jonger dan 14 jaar. Lees meer op www.Rijksoverheid.nl 

 Een andere behandelaar dan gepland?

Het kan voorkomen dat u bij het bezoek aan onze praktijk merkt, dat u door een andere behandelaar wordt geholpen dan u gewend bent of verwacht had. Dit kan voor u als patient als een verassing komen. Het is ons grootste belang u zoveel mogelijk voor te bereiden op wat komen gaat. Soms kan het echter gebeuren dat er in onze organisatie verschuivingen plaats vinden. Denkt u bijvoorbeeld aan: een medewerker moet onverwacht naar een begrafenis, een medewerker is plotseling ziek, een mederwerker vraagt een vrije dag aan etc etc. Het is ons er te allen tijden aan gelegen uw afspraak door te laten gaan en de continuiteit van zorg te waarborgen. Daarbij leiden wij zoals u van ons mag verwachten alle onze medewerkers op het zelfde niveau op. Dit maakt flexibiliteit mogelijk. Al onze medewerkers zijn in staat de juiste zorg te leveren. Het is de passie van Erwin van Wijk, om zijn ideëen over tandheelkunde te delen met onze medewerkers.